Verbouwingen

Gedurende schooljaar 2015-2016 wordt het schoolgebouw aan de Kanaalstraat grondig verbouwd om plaats te kunnen gaan bieden aan onze nieuwe mavoplus, het vernieuwde beroepsonderwijs en het vernieuwde praktijkonderwijs. Graag willen we alle ouders en leerlingen op de hoogte houden van de voortgang van de verbouwingen.

In een aantal fases wordt het gebouw aangepast, waarbij ten eerste het praktijkonderwijs verhuist naar een eigen zelfstandig gedeelte binnen het gebouw. Vervolgens zullen de beroepsgerichte leerwegen (de praktijkvakken) een nieuwe plek in het gebouw krijgen. Daarna is er ruimte ontstaan die het mogelijk maakt om de onderbouw BKL te verhuizen.
Ten slotte zal met ingang van het nieuwe schooljaar 2016-2017 de mavoplus hun vernieuwde deel van het gebouw in gebruik kunnen nemen.

Alle zaken die betrekking hebben op de verbouwingen worden op deze pagina gepubliceerd. Ook zullen we regelmatig verstuurde brieven, foto's, filmpjes en tekeningen op deze pagina een plek geven. We hopen dat we op deze manier u goed op de hoogte kunnen stellen van de voortgang.

Krijn Redert
directeur

 


... LOADING ...
 
Augustus 2015
Augustus 2015
Oktober 2015
Oktober 2015
Oktober 2015
Oktober 2015
November 2015
November 2015