Vmbo-b en vmbo-k (lwoo)

Welkom op de afdeling vmbo K/B/L, jouw afdeling. Op de afdeling hebben alle basisklassen les in één deel van het gebouw met een groep vaste docenten. Leren doe je bij ons op school met je hoofd en met je handen. Alleen of met elkaar. Naast de lesboeken maak je gebruik van je eigen Chromebook of laptop. Je leert in een klaslokaal en daarbuiten. We hebben natuurlijk ook sportdagen, een musical, science-lessen en ons brugklaskamp. We doen veel aan kunst en cultuur. Ook de feestdagen vieren we met elkaar.

Met alles wat je bezighoudt kun je bij je mentor terecht. De mentor heeft veel aandacht voor jou en heeft daarom ook contact met je ouder(s) of verzorger(s). Met elkaar zijn we verandwoordelijk dat jij je prettig voelt op school.

De leerlingenraad zorgt ervoor dat je als leerling mee kan denken en praten over alles wat er op school speelt. Hier worden leuke en goede plannen bedacht die we vaak uitvoeren.

In de onderbouw helpen we je om een goede keuze te maken voor de toekomst. Je krijgt lessen praktijk waarin je kunt ontdekken binnen welke richting jouw talenten en interesses liggen, zodat je een goede keus kunt maken voor techniek, zorg, welzijn, horeca of economie.

Afdelingsleider en leerlingbegeleiding

Afdelingsleider
Mevr. Maria van Welie

Leerlingbegeleider/teamleider
Dhr. Jan Wingelaar
Mevr. Marieke Bottenberg