Brugklaskamp locatie De Gouwe

04 september 2017

Een goed begin...

Om elkaar en de docenten en mentoren beter te leren kennen, gaan de nieuwe brugklasleerlingen van locatie De Gouwe in de tweede schoolweek traditiegetrouw op brugklaskamp naar Loon op Zand.

Ook dit jaar was er een vol programma: levend Stratego, puzzelend een tocht maken door het dorp, het grote uitdaagspel, samenwerkingsspelen, kennis maken met de mentor of ‘s nachts door het bos lopen om 'wilde dieren' te vangen. Gelukkig bleef er voor de leerlingen ook genoeg vrije tijd over, waarin zij zelf spelletjes konden spelen of heerlijk sporten op het sportveld.

‘s Avonds zorgde de kookstaf voor heerlijke maaltijden om de hongerige magen te vullen. Maar natuurlijk hadden de leerlingen ook zelf nog wat voedsel achter de hand, want chips eten in je slaapzak is iets wat bij kamp hoort! Als de leerlingen dan ’s morgens met kleine oogjes aan het ontbijt kwamen, was de tafel al gedekt, maar gelukkig hebben zij wel kunnen werken aan hun afwasvaardigheden.

Donderdagavond konden de leerlingen een film kijken of naar de disco, waar DJ Ronan voor de muziek zorgde.

Op vrijdag werd na het ontbijt en de ochtendactiviteit de reis naar Gouda ingezet, waar wij gelukkig weer veilig aankwamen.

Een pleister hier, een luisterend oor daar, alle kleine ongelukjes werden bekwaam opgevangen en gelukkig verliep alles goed. Samen met docenten, leerjaarcoördinatoren en stagiaires uit klas 4 hebben zij er een geweldig kamp van gemaakt!

Kijk voor meer foto’s op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/degoudsewaardenlocatiedegouwe