Speel met je klas de escape room en vlieg met drones op het schoolplein tijdens de Future, Tech & Health dagen bij De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat 31

Doe mee aan de future, tech & health dagen

20 & 21 januari

Tijdens de Future, Tech & Health dagen nemen we groep 8 leerlingen mee op experience in de Technologie van de toekomst. Met elkaar maken we de toekomst. De leerlingen ‘proeven van de school’, maken kennis met de docenten in de vmbo-lokalen van Future, Tech & Health en gaan vooral ‘doen’.

Hoe leuk is het om met je klas een code te kraken, oplossingen te bedenken voor de toekomst, met drones te vliegen op ons nieuwe schoolplein, door een VR bril in een andere wereld te kijken en tussendoor even te genieten van onze crazy donuts.

Dit doen we op 20 & 21 januari in tijdsblokken van 09.00 tot 11.45 uur of van 12.15 tot 15.00 uur. Reserveer vast een plekje door een mail te sturen naar m.van.dijk@degoudsewaarden.nl. Wil je ook aangeven met hoeveel kinderen je komt? Je krijgt dezelfde dag nog een bevestiging.

Tijdens dit programma maak je kennis met de vmbo-locatie van De Goudse Waarden die op 21 janauari wordt afgesloten met een open huis voor alle locaties.

heb je nog vragen?

Als je vragen hebt over bijvoorbeeld het programma vul dan het formulier in en we proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

future

Bij Future krijg je onder andere les over drones, virtual reality, ontwerp je games, kijk je films, maak je een interieur van de toekomst en leer je anders te denken. De vaardigheden die je tijdens deze lessen leert gaan we gebruiken om echte vraagstukken op te lossen. Om goede oplossingen te ontwerpen ga je eerst ontdekken en ervaren hoe de wereld om je heen eruitziet. Dat doen we samen met leerlingen en docenten. Naast les op school doen we onderzoek buiten de school. Ben jij creatief, heb je goede ideeën en wil je meebouwen aan een betere toekomst dan pas jij bij Future.

TecH

Ben je creatief of wil je mooie dingen maken? Wil je een stoer technisch beroep of gewoon lekker bezig zijn. Misschien ben je wel goed in ICT of wil je robots gaan besturen, of aan elektrische auto’s werken. Of wat dacht je van iets moois maken van hout. Dan is de afdeling Tech echt de afdeling voor jou. Met Tech kun je alles maken.

health

Vind jij het leuk om met kinderen of ouderen te werken? Wil jij de allerleukste activiteiten organiseren en leren werken met een zorgrobot. Vind je gezonde voeding belangrijk. Ben je geïnteresseerd in economie en ben jij graag met uiterlijke verzorging bezig of dat van een ander. Dan kun je bij een van onze richtingen bij Health vast je draai vinden. Bij Health kun jij mensen echt gaan helpen.