Speel met je klas de escape room en vlieg met drones op het schoolplein in de week van Future, Tech & Health bij De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat 31.

Doe mee in de week van future, tech & health

1 t/m 5 november

In de week van Future, Tech & Health nemen we groep 8 leerlingen mee op experience in de Technologie van de toekomst. Met elkaar maken we de toekomst. De leerlingen ‘proeven van de school’, maken kennis met de docenten in de vmbo-lokalen van Future, Tech & Health en gaan vooral ‘doen’.

Hoe leuk is het om met je klas een code te kraken, oplossingen te bedenken voor de toekomst, te vliegen met drones op ons nieuwe schoolplein, door een VR bril in een andere wereld te kijken en tussendoor even te genieten van onze crazy donuts.

Dit doen we in de week van maandag 1 tot en met vrijdag 5 november in tijdsblokken van 09.30 tot 11.30 uur of van 12.30 tot 14.30 uur. Reserveer vast een plekje door een mail te sturen naar m.van.dijk@degoudsewaarden.nl. Je krijgt dezelfde dag nog een bevestiging.

Dit programma is onderdeel van een kennismakingsweek bij de vmbo-locatie van De Goudse Waarden die op 5 november wordt afgesloten met een open huis voor alle locaties.

heb je nog vragen?

Als je vragen hebt over bijvoorbeeld het programma vul dan het formulier in en we proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

future

Heb jij zin in een uitdaging en wil je graag je handen uit de mouwen steken met ICT en techniek? De nieuwste opleiding van De Gouwe is bedoeld voor leerlingen met vmbo-advies die een tikkeltje eigenwijs zijn en van nieuwe dingen houden.

TecH

Bij Tech kom je alles te weten over printplaten, houtbewerking verschillende soorten metaal en lasnaden. Ben je creatief en wil je mooie dingen maken waar mensen iets aan hebben of waar ze naar kunnen kijken? Werk je graag met hout en metaal en repareer je graag apparaten zodat iets niet in de prullenbak verdwijnt maar een tweede leven krijgt. Dan is onze vmbo-opleiding Tech echt iets voor jou!

health

Vind je het leuk om met kinderen of ouderen te werken? Of zieken te verzorgen? Ben je graag bezig met met beauty, haar en make-up? Of vind je gezond eten best belangrijk? Dan kun je bij een van onze richtingen Health vast je draai vinden. bij Health kun jij mensen echt gaan helpen!