Kom met je klas op experience bij De Goudse waarden. We hebben leuke workshops voor je tijdens de week van Future, Tech, Health & NXT.

Doe mee aan de future, tech, health & NXT week

31 oktober t/m 2 november

Dit jaar nóg beter, nóg nieuwer met een toevoeging van NXT.
 
– Future, Tech, Health: voor leerlingen met een vmbo-advies.
– NXT: voor leerlingen met een mavo, havo, vwo-advies.

 

Het programma
In de week van Future, Tech, Health & NXT nemen we groep 8 leerlingen mee op experience in de extra leerlijnen van De Goudse Waarden. Hierdoor weten de leerlingen beter wat deze leerlijnen inhouden en kunnen ze ontdekken wat goed bij ze past. Ze ‘proeven’ meteen van de school. Maken kennis met de docenten van Future, Tech & Health en de docenten van NXT.

Hoe leuk is het om met je klas zelf te kiezen uit de vele spelelementen die we deze ochtend en middag te bieden hebben. Denk aan een quiz-tafel of zelf in een serieus game te stappen met een VR-bril. De leerlingen leren hierdoor meer over de toekomst. Natuurlijk zijn ook de robotjes en drones weer van de partij en nog veel meer… We kunnen je beloven dat het weer een leuk en leerzaam spektakel gaat worden.

Dit programma vindt plaats in de week van maandag 31 oktober tot en met woensdag 2 november. In tijdsblokken van 09.30 tot 11.30 uur of van 12.30 – 14.30 uur.  

MEEDOEN
Reserveer vast een een plekje via de doe-mee-button of door een mail te sturen naar m.van.dijk@degoudsewaarden.nl. Je krijgt dezelfde dag nog een bevestiging.

Locatie: Kanaalstraat 31
Tijden: 09.30-11.30 of 12.30-14.30 uur 

N.B. de leraar of lerares van groep 8 meldt hiervoor zijn of haar klas aan.

heb je nog vragen?

Als je vragen hebt over bijvoorbeeld het programma vul dan het formulier in en we proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

future

Bij Future krijg je onder andere les over drones, virtual reality, ontwerp je games, kijk je films, maak je een interieur van de toekomst en leer je anders te denken. De vaardigheden die je tijdens deze lessen leert gaan we gebruiken om echte vraagstukken op te lossen. Om goede oplossingen te ontwerpen ga je eerst ontdekken en ervaren hoe de wereld om je heen eruitziet. Dat doen we samen met leerlingen en docenten. Naast les op school doen we onderzoek buiten de school. Ben jij creatief, heb je goede ideeën en wil je meebouwen aan een betere toekomst dan pas jij bij Future.

TecH

Ben je creatief of wil je mooie dingen maken? Wil je een stoer technisch beroep of gewoon lekker bezig zijn. Misschien ben je wel goed in ICT of wil je robots gaan besturen, of aan elektrische auto’s werken. Of wat dacht je van iets moois maken van hout. Dan is de afdeling Tech echt de afdeling voor jou. Met Tech kun je alles maken.

health

Vind jij het leuk om met kinderen of ouderen te werken? Wil jij de allerleukste activiteiten organiseren en leren werken met een zorgrobot. Vind je gezonde voeding belangrijk. Ben je geïnteresseerd in economie en ben jij graag met uiterlijke verzorging bezig of dat van een ander. Dan kun je bij een van onze richtingen bij Health vast je draai vinden. Bij Health kun jij mensen echt gaan helpen.