VMBO
Kader/mavo

Heb je k/gl- of k/tl-advies? En hou je ervan om dingen in de praktijk te doen? Dan is de Goudse Waarden de perfecte keuze. Want hier doe je iedere dag praktijkervaring op in mooie, levensechte lokalen. En we leren je de lesstof die je moet kennen natuurlijk ook. En naast de lesboeken gebruik je daar je laptop voor. Na de brugklas bepalen we of je doorgaat op k-niveau of dat je overstapt naar mavo 2. We kijken goed naar wie je bent en we kennen elkaar bijna allemaal persoonlijk. Dat is fijn, het voelt een beetje als thuis maar dan werk je ook nog aan het halen van je diploma. Want als je klaar bent heb je MBO 4 niveau.

Hoe lang duurt
VMBO Kader/mavo

0
Jaar

Wat voor vakken
krijg je in het eerste jaar?

WERKEN AAN JE TOEKOMST

Bedrijven zitten te springen om jonge vakmensen, dus met een mbo-diploma is er volop werk voor jou! Bijvoorbeeld als automonteur, politieagent, tandartsassistent, fotograaf of wegenbouwer. Het enige dat jij nog hoeft te doen is te kiezen wat je het leukst vindt om te doen of te kijken waar je goed in bent. En daar helpen we je natuurlijk bij!

Begeleiding

Op De Goudse Waarden krijg je alle hulp die je nodig hebt. Kun je het alleen? Dat mag natuurlijk ook! Maar heb je vragen, is iets niet helemaal duidelijk of denk je dat het lastig wordt? Nergens voor nodig, samen komen we eruit. Bij de start van het jaar word je bijvoorbeeld gekoppeld aan een mentor. Hij of zij weet wat jouw persoonlijke situatie is en volgt je ontwikkelingen op school. De mentor neemt de tijd om je zo goed mogelijk te begeleiden en de stap van de basisschool naar de brugklas zo makkelijk mogelijk te maken.

heb je nog vragen?

Als je vragen hebt over bijvoorbeeld de vakken, beroepsprofielen of de begeleiding, vul dan hier het formulier in en we proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.