De Kanaalstraat

VMBO BASIS | KADER | Kader/mavo

Weet jij al dat je naar de Kanaalstraat wilt? Leuk!  We hebben hier de volgende niveaus: vmbo Basis, vmbo Kader en vmbo Kader/Mavo. Wil je meer informatie over de niveaus, klik dan hieronder op het niveau en ga naar de pagina met alle informatie! 

VMBO BAsis / kader

Heb je een vmbo-basis of -kader advies? En hou je ervan om dingen in de praktijk te doen? Dan is dit de perfecte keuze, want we leren je de lesstof die je moet kennen en je doet praktijkervaring op in mooie, levensechte lokalen.

VMBO Kader/Mavo

Heb je een k/gl- of k/tl-advies? En hou je ervan om dingen in de praktijk te doen? Dan is k/gl of k/tl iets voor jou! Bij K/M heb je een perfecte mix tussen theorie en praktijk. We kijken goed naar wie je bent en we kennen elkaar bijna allemaal persoonlijk. Het voelt een beetje als thuis maar dan werk je ook nog aan het halen van je diploma.

future

Heb jij zin in een uitdaging en wil je graag je handen uit de mouwen steken met ICT en techniek? De nieuwste opleiding van De Kanaalstraat is bedoeld voor leerlingen met vmbo-advies die een tikkeltje eigenwijs zijn en van nieuwe dingen houden.

Begeleiding

Op De Goudse Waarden krijg je alle hulp die je nodig hebt. Kun je het alleen? Dat mag natuurlijk ook! Maar heb je vragen, is iets niet helemaal duidelijk of zie je beren op je pad? Nergens voor nodig, samen komen we eruit. Want je bent niet alleen

heb je nog vragen?

Als je vragen hebt over bijvoorbeeld de vakken, beroepsprofielen of de begeleiding, vul dan hier het formulier in en we proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.