De HEEMSKERKSTRAAT

MAVO | HAVO | ATHENEUM | GYMNASIUM | TTO

Weet jij al dat je naar de Heemskerkstraat wilt? Leuk!  We hebben hier de volgende niveaus: Mavo, Havo, Atheneum, Gymnasium en ook nog eens tweetalig onderwijs. Wil je meer informatie over de niveaus, klik dan hieronder op het niveau en ga naar de pagina met alle informatie! 

MAVO / HAVO

In de mavo/havo brugklas kun je met het mavo (vmbo-t) of mavo/havo-advies op zoek naar de beste match. Samen met je medeleerlingen, je docenten, mentor en andere begeleiders bouw je aan een stevige basis. Je krijgt extra hulp om te kunnen plannen en kunnen leren.

HAVO / VWO / TTO

Met een havo of vwo-advies kun je terecht bij deze richting. We gaan op zoek naar uitdagingen voor de leerlingen die daar behoefte aan hebben en bieden de stof op twee niveaus aan. Je leert elkaar kennen en ziet ook al een beetje wie jij zelf bent in de groep. Het is ook mogelijk om deze route als tweetalig onderwijs te volgen.

Atheneum / gymnasium / TTO

Weet jij al dat je naar het atheneum of het gymnasium wilt? Leuk! De lessen zijn afgestemd op de leerlingen die goed kunnen leren en die het leuk vinden om ergens dieper over na te denken. We discussiëren met elkaar, leren nieuwe talen, ontdekken alles over wiskunde en scheikunde en pluizen de krant uit om te begrijpen wat economie betekent.

Bij NXT ga jij helemaal ontdekken wat jij het leukst vindt om te doen. En omdat De Goudse Waarden beschikt over praktijklokalen kun je ook echt met je handen aan de slag!

Elke vrijdag NXT
ga jij de uitdaging aan?

We sluiten de week op een bijzondere manier af. Elke vrijdag dagen we jou uit tijdens NXT. Geen reguliere lessen, maar een dag dat jij aan de slag gaat met uitdagende projecten en activiteiten. Je past direct jouw kennis toe in échte situaties. Het aanbod is heel divers zoals bijvoorbeeld: sport, techniek, kunst, koken, hout bewerken, en nog veel meer. Je maakt met alles kennis en jij geeft aan waar je meer over wilt weten. Het is tenslotte jouw toekomst.

Ook op de andere schooldagen heb jij wat te kiezen. Het laatste uur van de dag is ingeroosterd als een keuze-uur. In dit uur kan jij zelf kiezen welk vak je extra wilt volgen. En als je die keuze moeilijk vindt, dan helpt je mentor je hierbij.

heb je nog vragen?

Als je vragen hebt over bijvoorbeeld de vakken, beroepsprofielen of de begeleiding, vul dan hier het formulier in en we proberen je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.