BinnenKijken in het Onderwijs

Heb je altijd al willen werken in het onderwijs of wil je weleens proeven van de sfeer op school? Pak je kans als zij-instromer, onderwijsassistent of klassenassistent en kom BinnenKijken in het Onderwijs! Van maandag 13 t/m donderdag 16 maart 2023 openen scholen in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren voor iedereen die een nieuwe carrière in het primair en voortgezet onderwijs overweegt. Wil je een rondleiding krijgen of lessen bijwonen? Of liever zelf een proefles geven? Alles kan!

Lees meer op www.binnenkijkenbijbedrijven.nl/onderwijs en meld je uiterlijk 6 maart 2023 aan. Wij vinden het leuk als je mee doet.

Informatief Event op 16 maart

Voor een ieder die een baan binnen het onderwijs overweegt vindt op 16 maart een leuk en informatief event plaats. Dit is bij De Goudse Waarden. Er is een informatiemarkt, er zijn presentaties, je kunt alle vragen stellen die je wilt, de wethouder en de schoolbesturen zijn er ook. Het wordt heel gezellig met een drankje en een hapje. Noteer vast in je agenda van 16.00 tot 17.30 uur.

Even aanmelden nog.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer nieuws