Drukbezocht Open Huis

Ons Open Huis afgelopen vrijdag 5 november was druk bezocht. Het aantal bezoekers overtrof ruimschoots onze verwachtingen.
Door enkele programmaonderdelen aan te passen hebben we geprobeerd iedereen een goed beeld te geven van het NXT-programma bij onze lyceumlocatie en het Future, Tech & Health-programma op ons vmbo. We hopen dat iedereen de warme sfeer op onze scholen heeft beleefd en heeft kunnen kennismaken met onze enthousiaste leerlingen en docenten. Fijn om te horen dat veel bezoekers genoten hebben van deze avond.

Heeft u of uw kind door alle drukte onvoldoende beeld van onze school gekregen? De komende tijd organiseren wij nog andere kennismakingsactiviteiten . Bijvoorbeeld de meeloopdagen, TTO-discovery of de gymnasiummiddag op onze lyceumlocatie en op de vmbo-locatie Future, Tech & Healthdagen voor basisscholen die nog niet op bezoek zijn geweest.
Op 21 januari 2022 organiseren wij een tweede Open Huis. Meer informatie hierover volgt binnenkort op de website en social media.

Misschien heeft u liever een persoonlijk gesprek of wilt u op een andere manier proeven aan de school. Stuur dan een mail naar info@degoudsewaarden.nl. Wij nemen dan contact met u op en bespreken samen met u wat gewenst en mogelijk is.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer nieuws