Feestelijke opening nieuw schoolgebouw

Op 7 maart organiseert CSG De Goudse Waarden een feestelijk opening van het nieuwe schoolgebouw aan de Heemskerkstraat 105. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom. De openingsceremonie start om 15.30 uur. Daarna is er de mogelijkheid om het schoolgebouw te bekijken. Als je wilt komen, meld je dan even aan via de website, https://www.degoudsewaarden.nl/nieuwbouw/

Met ingang van 10 januari zijn onze mavo-, havo- en vwo-leerlingen gestart in het nieuwe gebouw. ”Het is een uniek modern, en bovendien duurzaam schoolgebouw geworden waar onze leerlingen nu al fijn vertoeven”, aldus rector Peter van Dijk. ”In het gebouw vind je een collegezaal, mediatheken, ruimtes voor kunst en muziek met geluidsstudio’s, een BiNaS-lab en eigen werkplekken. Er is veel licht, veel ruimte, het is erg overzichtelijk. De aula heeft met openslaande deuren een directe verbinding met het schoolplein. Leuk om te zien dat onze leerlingen zich zo snel thuis voelen.”

Op 7 maart vindt de officiële opening plaats. Het schoolgebouw van de mavo, havo, vwo-locatie aan de Heemskerkstraat kreeg de afgelopen jaren een complete make-over en voldoet nu aan de eisen van de moderne tijd en van het onderwijs. Dit jaar is meteen een uniek jaar want de mavo, havo, vwo-locatie bestaat 70 jaar. Nog meer reden voor een feestje. Voor de verbouwing is het Rotterdamse architectenbureau Gortemaker Algra Feenstra aangetrokken.

Meer weten? https://www.degoudsewaarden.nl/nieuwbouw/

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer nieuws