Festival Binnenkijken in het Onderwijs

“Is het onderwijs iets voor mij?”, “Ik heb interesse in een baan in het onderwijs, maar hoe nu verder?” en “Welke mogelijkheden biedt het onderwijs?” Op al die vragen wordt antwoord gegeven tijdens het festival BinnenKijken in het Onderwijs op donderdag 16 maart van 16.00 tot 17.30 uur bij CSG De Goudse Waarden (locatie Kanaalstraat 31). Aan het event doen alle typen scholen mee in het basis- en voortgezet onderwijs: openbare scholen, scholen met een geloofsovertuiging, algemeen-bijzondere scholen en scholen in het speciaal onderwijs.

Bezoekers kunnen speeddaten met voormalige zij-instromers en in gesprek gaan met leerlingen. Er worden presentaties gegeven over het primair en voortgezet onderwijs, en er is een informatiemarkt over diverse opleidingen. Ook vertellen de diverse schoolbesturen over hún school en de mogelijkheden daarbinnen. Het event is heel laagdrempelig: iedereen die interesse heeft, kan zich aanmelden: https://binnenkijkenbijbedrijven.nl/onderwijs/. En wie daarna verder in het onderwijs wil, wordt begeleid!

Binnenkijken in het Onderwijs
Het festival maakt deel uit van de actieweek BinnenKijken in het Onderwijs van maandag 13 t/m donderdag 16 maart. Tijdens die dagen openen de PO- en VO-scholen in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren voor iedereen die als zij-instromer een kijkje wil nemen in het onderwijs. Binnenkijken in het Onderwijs wordt georganiseerd door het WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Holland. Het WSP stimuleert werkgevers om méér mensen in de arbeidsmarktregio aan het werk te helpen én te houden.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer nieuws