Maak kennis met Future tijdens het Open Huis

Spelenderwijs kennismaken met de technologie van morgen? 

Bij de opleiding Future (VMBO leerjaar 1 en 2) ga je aan de slag met o.a. Robotica, Virtual Reality, Augmented Reality en 3D-printen. Binnenkort openen we ons splinternieuw ingerichte Techlab! Bij Future bedenk je oplossingen voor de vraagstukken van de toekomst. Laat je uitdagen om met de nieuwste technologieën creatief aan de slag te gaan!

Future: beleven, doen en ontdekken

De samenleving verandert razendsnel. Of je nu gaat werken in de zorg, ICT & vormgeving of ‘harde’ techniek, overal krijg je te maken met technologie. De opleiding Future is dé plek waar leerlingen nieuwe dingen ontdekken, zelf op onderzoek uit gaan, en praktisch ervaren wat nieuwe technologie allemaal mogelijk maakt, ook voor je eigen toekomst.

Jouw oplossing voor de toekomst

Bij Future werk je aan projecten rondom één vraagstuk. Dat vraagstuk bekijken we technisch, maar ook creatief (kunst), historisch en geografisch. Zo leer je om een vraagstuk vanuit meerdere kanten aan te vliegen en op te lossen. Na elke periode presenteer je jouw mogelijke oplossing en zelfgemaakte product aan klasgenoten en mogelijk betrokken organisaties.

Meer weten over de opleiding Future?

Kom langs op onze open avond op 3 februari (18:30 – 20:30 uur)

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer nieuws