Ons team

Maak kennis met ons team

Onze missie bestaat uit drie kernwaarden die ons elke dag helpen met ons doel: samen een betere wereld bouwen.

Dit doen wij met een goed team van vakprofessionals met elk een eigen expertise. Elke dag staan wij klaar voor onze leerlingen en nemen wij ze mee op reis in hun persoonlijke ontwikkeling. Wij worden gedreven door onze passie, en dat is om een ieder te laten groeien en te laten zijn wie hij of zij is. Ontmoet het team:

Meneer Van Dijk

Voorzitter College van Bestuur
Directeur Heemskerkstraat

“Dagelijks zie ik hoe mijn collega’s en onze leerlingen samen bouwen aan een fijne school; waarin iedereen telt, erbij hoort en zichzelf mag zijn. Dat gebeurt vanuit vertrouwen en met veel humor en liefde. In zo’n school kun je leren en jezelf ontwikkelen. En op deze school ben ik dan ook reuzetrots!”

Mevrouw Van Welie

Directeur Kanaalstraat 
Directeur Nederhorststraat

“Onze leerlingen leren niet alleen met hun hoofd, maar ook met hun handen. Ze zijn creatief, enthousiast en getalenteerd. Ze verzinnen oplossingen voor problemen, proberen de oplossingen uit en kijken wat wel en niet werkt. Er is altijd wel iets te zien, te doen en te beleven hier in school. En samen met mijn collega’s werk ik daar elke dag met veel plezier aan mee.”

Mevrouw Van Keulen

Docent Praktijkonderwijs

“Ik ben trots op onze school, omdat we een veilige plek bieden aan leerlingen die uit oorlogen met hun ouders naar ons land zijn gevlucht. We bieden ze een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen en waar ze opbloeien. Zij leveren middels hun stages en (bij)baantjes weer een positieve bijdrage aan onze maatschappij.”

Meneer Krijgsman

Afdelingsleider vmbo bovenbouw

“Ik ben trots op onze school, omdat we een school zijn die recht doet aan onze veelkleurige samenleving. Ik ben dankbaar dat we op onze christelijke school de leerlingen die ons zijn toevertrouwd de weg mogen wijzen voor hun toekomst vanuit het christelijk perspectief.”

Meneer Van der Kooi

Docent Lichamelijke Opvoeding

“Tijdens gesprekken van hart tot hart proef ik de bevlogenheid in geloof en de gedrevenheid voor de leerlingen. Ik ben trots op de identiteit van de school en noem dat vaak positief christelijk. Iedereen is welkom en mag er zijn. Wij staan als school midden in de samenleving en hier mogen we elke dag betekenis geven aan ons werk.”

Meneer Heerkens

Docent Natuurkunde

“Als oud-leerling van De Goudse Waarden voelde mijn start als docent op De Goudse Waarden als thuiskomen, net als vroeger. Wat zijn onze leerlingen toppers zeg, ik ben zo ontzettend trots op wat de kinderen kunnen bereiken met de juiste instelling. Ik ben trots om bij zo’n leuke school te mogen werken..”

Meneer Van der Ree

Docent Godsdienst 

“Al meer dan 20 jaar werk ik hier met veel plezier. Het vak wat ik al die jaren geef is godsdienst. De contacten met leerlingen, het praatje met de leerling, dat maakt dat ik het nog steeds ontzettend naar mijn zin heb hier op school. Het voelt heel goed om hier te zijn. En ik hoop dat dit voor iedere leerling geldt!”

Mevrouw Van den Berg

Medewerker administratie

“Ik ben trots omdat wij een school zijn, waar iedereen welkom is en waar goed onderwijs is. Dat we een fijn team zijn met elkaar, waar ik al 23 jaar deel van uit mag maken.”

Meneer Oosterwijk

Leerlingbegeleider Praktijkonderwijs

“Ik ben trots op het Praktijkonderwijs van De Goudse Waarden waar iedere dag nieuwe avonturen oplevert. Ik ga met plezier naar school om me elke dag weer helemaal in te zetten voor alle leerlingen van onze school. Onze leerlingen zijn uniek en waardevol. Dat is de boodschap die onze afdeling ademt.Daar ben ik trots op!”

Mevrouw de Boer

Leerlingenadministratie

“Ik ben trots op onze sfeer, het ondanks verschillen jezelf mogen zijn. De inzet en drive van iedereen voor onze leerlingen en de energie om nieuwe schoolzaken op te pakken en te implementeren. Daarom geldt voor mij:
“Ik ben b(l)ij CSG De Goudse Waarden”.

Mevrouw Hagoort

Coördinator mavo 

“De Goudse Waarden speelt al sinds mijn 12e een belangrijke rol in mijn leven, omdat ik hier eerst 5 jaar als leerling heb gezeten. Ik wist toen al zeker dat ik terug zou komen om hier te gaan lesgeven. Ik ga nog altijd met heel veel plezier naar school. Mijn leerlingen zijn de allerleukste leerlingen van Gouda e.o. en dankzij hen is het een feest om te werken. Heel veel liefde voor De Goudse Waarden dus!”

Meneer Hagenaars

Docent Geschiedenis

“De Goudse Waarden voelt voor mij als een soort van grote familie. De betrokkenheid van de leerlingen is heel fijn om te merken. Wat erg fijn is om te merken, is dat je erg vrij wordt gelaten in het bedenken en uitvoeren van ideeën die je hebt voor het onderwijs. Sterker nog, creativiteit wordt op De Goudse Waarden erg gewaardeerd en gestimuleerd. Het is daarom niet voor niets dat ik al bijna 23 jaar met veel plezier op De Goudse Waarden werk!”