Open huis

21 januari 2022

Ga mee op experience tijdens het open huis van De Goudse Waarden! Doe mee, beleef en ontdek!

Tijdens ons open huis laten we je ontdekken wat we allemaal doen bij NXT, Future, Tech, Health en nog veel meer. Je ziet dan welke vakken er zijn en je ontmoet onze enthousiaste docenten. Maar hoe leuk is het om van onze leerlingen die nu op school zitten te horen wat zij van onze school vinden. Tijdens het Open Huis gaan zij met jou mee. Grijp je kans, stel al jouw vragen en ontdek zelf waarom wij zo’n leuke school zijn!

Op dit moment weten we nog niet wat in januari de regels vanuit de overheid zijn voor het organiseren van evenementen. Wil je het Open Huis niet missen? Meld je snel aan! Dan houden wij je op de hoogte. In januari sturen wij je een persoonlijke uitnodiging met alle informatie.

dagen
uren
minuten
seconden

Volgend Open huis
op 21 januari 2022

18.30 - 20.30

Overzicht voorlichtingsmomenten

Klik op onderstaande button om al onze voorlichtingsmomenten te bekijken.

Kom kijken en ontdek wat de goudse waarden
zo leuk maakt

Ontvangst

Als je bij ons binnen komt staat ons Dreamteam al voor je klaar om je een leuke avond te bezorgen. Je wordt wegwijs gemaakt binnen de school en er staan leuke activiteiten op je te wachten.

Heb je meegedaan met de week van Future, Tech en Health bij het vmbo? Vergeet dan niet jouw kaartje in te leveren. Dat kan op alle locaties.  

durf jij de 'contest' aan?

Je proeve van bekwaamheid wordt meteen getest in jouw persoonlijke route door de school. Word winnaar van een puzzeltocht of de quiz en vul een testje  in. Natuurlijk kun je na afloop chillen in onze gezellige lounge aula. Ouders doen jullie mee?

Als je weggaat...

…horen we graag nog even of al jouw vragen zijn beantwoord. Of dat je misschien nog een keer een afspraak wilt maken voor een persoonlijk gesprek. En wat je deze avond maakt, mag je natuurlijk ook meenemen. 

In de week na het Open Huis hoor je van ons of je in de prijzen bent gevallen.

We zien je graag op een van onze locaties

MAVO, HAVO, Atheneum, Gymnasium en Tweetalig Onderwijs:

Heemskerkstraat 105.
Tijdelijke locatie tijdens de verbouwing: Groen van Prinsterersingel 44 (voormalig PWA-kazerne)

VMBO Basis/Kader en Gemengde leerweg:

Kanaalstraat 31, Gouda

Praktijkonderwijs:

H.J. Nederhorststraat 2, Gouda