VMBO Meeloopdagen

Volg een theorieles en kom een gym-lesje lasergamen

LOOP MEE TIJDENS DE VMBO-MEELOOPDAGEN

8 december | 14.00 - 16.00 uur

Zit je in groep 8. En ben je op zoek naar een vmbo-school. Dan kunnen wij je natuurlijk vertellen dat we een gave school zijn. Maar leuker is dat je dit zelf komt ontdekken.

Tijdens de vmbo-meeloopdagen volg je een echte les. En maak je kennis met onze docenten. Je kunt kiezen uit een lesje nederlands, wiskunde of mens & maatschappij. En je doet automatisch mee aan een gymles die voor een grote groep bestemd is. Je gaat lasergamen of jumpen op de tumblingbaan! Doe je mee?

Maak zelf je combinatie:

Wil je zeker zijn van een plek reserveer dan op tijd want vol = vol. Inschrijven is alleen nog mogelijk op 8 december en doe je via het formulier hieronder. 

Tijdens de vmbo-meeloopdagen maak je kennis met de docenten van de vmbo-locatie bij De Goudse Waarden. Op 21 janauari is er een open huis voor alle locaties. Kom je dan nog een keer met je ouders, broertjes en zusjes?

Kom een 

echte les

volgen!

Inschrijfformulier

Doe je mee? Inschrijven is alleen nog mogelijk voor 8 december.

Tot 8 december bij De Goudse Waarden
Kanaalstraat 31
Leuk dat je komt!

Zet je het vast in je agenda?

future

Bij Future krijg je onder andere les over drones, virtual reality, ontwerp je games, kijk je films, maak je een interieur van de toekomst en leer je anders te denken. De vaardigheden die je tijdens deze lessen leert gaan we gebruiken om echte vraagstukken op te lossen. Om goede oplossingen te ontwerpen ga je eerst ontdekken en ervaren hoe de wereld om je heen eruitziet. Dat doen we samen met leerlingen en docenten. Naast les op school doen we onderzoek buiten de school. Ben jij creatief, heb je goede ideeën en wil je meebouwen aan een betere toekomst dan pas jij bij Future.

TecH

Ben je creatief of wil je mooie dingen maken? Wil je een stoer technisch beroep of gewoon lekker bezig zijn. Misschien ben je wel goed in ICT of wil je robots gaan besturen, of aan elektrische auto’s werken. Of wat dacht je van iets moois maken van hout. Dan is de afdeling Tech echt de afdeling voor jou. Met Tech kun je alles maken.

health

Vind jij het leuk om met kinderen of ouderen te werken? Wil jij de allerleukste activiteiten organiseren en leren werken met een zorgrobot. Vind je gezonde voeding belangrijk. Ben je geïnteresseerd in economie en ben jij graag met uiterlijke verzorging bezig of dat van een ander. Dan kun je bij een van onze richtingen bij Health vast je draai vinden. Bij Health kun jij mensen echt gaan helpen.