Jaaaaah vandaag is het een feit!

Vandaag is het een feit, de leerlingen van de mavo, havo, vwo starten hun lessen in het nieuwe schoolgebouw van de Christelijke Scholengemeenschap De Goudse Waarden aan de Heemskerkstraat. De leerlingen zijn heel enthousiast: “Mooie grote ruimtes waar je creatief kan zijn zoals bij kunst, muziek en de praktijklokalen”, “Mooi gebouw, veel ramen, lekker ruim”.

De ochtend begon al feestelijk voor de leerlingen met een gezellig ontvangst en een ‘lekkere’ dagopening met een verse warme appelflap bij je mentor in de klas. De klassen 1 en 2 gingen op ‘Gouwie-speurtocht’ door het gebouw om meteen alle hoeken gaten van het gebouw te ontdekken. De klassen van de bovenbouw kregen een uitgebreide rondleiding.

Voor de drone-foto op het schoolplein op de voor velen ‘famous’ verbouwde trap voor het gebouw verzamelden 1.000 leerlingen en docenten. Het was een flinke organisatie maar superleuk geworden, met een gezamenlijke yel wijdden we het nieuwe schoolgebouw in. “Hier hebben we erg naar uit gekeken”, aldus Peter van Dijk.

Het nieuwe gebouw is te bezichtigen tijdens het open huis op 3 februari.

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer nieuws