TTO Kick Off en uitreiking Junior Certificates

Dindag 14 september vond de inmiddels traditionele TTO-KICK-OFF plaats op de brugklaslocatie (Calslaan)! ‘s Middags stortten de tweetalige brugklassers zich in de Highland Games. Nog net niet in Schotse kilts, maar wel in onderlinge wedstrijden zoals de Schotse clans dat tegenwoordig doen (vroeger voerden zij meestal oorlog met elkaar). Aangemoedigd en begeleid door hun tto docenten.

Hierna sloten alle andere tto-ers zich aan voor een mix-and-fix Pub Quiz met High Tea. Alle leerjaren werden gemengd en zo testten 15 teams hun kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen, van de hoeveelheid tanden van een hond tot anagrammen. Ondertussen serveerden de tto docenten allerlei typische Engelse hapjes. Natuurlijk alles in het Engels.

De middag werd afgesloten met de eerste uitreiking van officiële JUNIOR TTO CERTIFICATES aan de tto-leerlingen van klas 4. Met trots kunnen we zeggen dat alle leerlingen van voormalig TTO 3 hun diploma’s hebben behaald! Dank aan de toppers van het TTO Team die dit samen met de leerlingen voor elkaar hebben gekregen!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer nieuws