De WegWijsBeurs helpt je op weg

Dinsdag 9 november organiseren we de jaarlijkse “WegWijsbeurs” in de aula van onze vmbo-locatie. Dé mogelijkheid voor leerlingen om zich te oriënteren op diverse opleidingsmogelijkheden.

Voor leerlingen van het derde leerjaar en het vierde leerjaar vmbo basis, kader en GL/mavo is het bezoek aan de WegWijsbeurs een verplicht onderdeel van het LOB programma (Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding). De beurs heeft echter zoveel te bieden, dat ook leerlingen uit ander leerjaren en van onze andere locaties, vaak samen met hun ouders, in grote getale naar deze avond komen.

Ruim 25 vervolgopleidingen, leerwerkbedrijven en uniformberoepen zijn aanwezig om te informeren over verdere scholing en opleiding na het vmbo. Alle ruimte voor onze leerlingen om vragen te stellen aan voorlichters over toelatingseisen, de vakken die voor deze vervolgstap nodig zijn, opleidingsduur, het toekomstperspectief, enzovoorts. Ook zijn er oud-leerlingen die hun vervolgopleiding enthousiast komen promoten.
Een bezoek aan “WegWijs” helpt leerlingen bij het maken van de juiste keuze!

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer nieuws

Prijs voor Tess van OBS de KAS

Het was groot feest bij basisschool de Kas in Gouda. Tess Luchthart is de winnaar geworden van de prijsvraag hoeveel gewicht er op een pallet

Herbouwfase lyceumlocatie is gestart!

We zijn weer een stap dichterbij ons vernieuwde schoolgebouw! Afgelopen vrijdag heeft wethouder  Thierry van Vugt samen met Peter van Dijk het bouwbord bij onze lyceumlocatie

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt.