Week van Future, Tech en Health

Wat is het leuk om deze week 600 groep 8 leerlingen te ontvangen in de week van Future, Tech en Health bij ons vmbo.

Tijdens ons uitdagende programma worden de groep 8′ ers bij elk onderdeel meegenomen in de toekomst die bol staat van de veranderingen. Om er maar een paar te noemen: drone vliegen op het schoolplein, een echte VR-experience, Dash Robots en Lego Mindstorms bij FUTURE. Ook bij HEALTH zijn er superleuke activiteiten en wordt kennisgemaakt met onze gloednieuwe ZORGROBOT en iets lekkers klaargemaakt in de keuken. En bij TECH gaan de groep 8′ ers lekker met de handen aan de slag.
Allemaal activiteiten waarmee we de groep 8’ers een supercoole ervaring meegeven en laten zien wat ze bij het vmbo van De Goudse Waarden allemaal kunnen leren, maken en creëren en waar ze nog lang aan terug zullen denken.

We sluiten de week af met ons Open Huis. Vrijdag as. van 18:30 -20:30 uur zijn alle locaties van De Goudse Waarden open!

 

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meer nieuws

Prijs voor Tess van OBS de KAS

Het was groot feest bij basisschool de Kas in Gouda. Tess Luchthart is de winnaar geworden van de prijsvraag hoeveel gewicht er op een pallet

Herbouwfase lyceumlocatie is gestart!

We zijn weer een stap dichterbij ons vernieuwde schoolgebouw! Afgelopen vrijdag heeft wethouder  Thierry van Vugt samen met Peter van Dijk het bouwbord bij onze lyceumlocatie

Deze website gebruikt cookies om te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt.